Hallinnoi tietopyyntöjä

Hallinnoi tietopyyntöjä GDPR-portaalissa

Infobric Ease -verkkopalveluun rekisteröidyillä henkilöillä on useita tietoturva-asetuksen mukaisia oikeuksia. Oikeuksia on vahvistettu ja lisätty, millä tarkoitetaan lyhyesti sitä, että rekisteröidyt henkilöt saavat tietoa omien henkilötietojensa käsittelytavoista ja -ajankohdista ja voivat hallita tietojaan. Tästä syystä heillä on muun muassa oikeus joissain tapauksissa korjauttaa, poistattaa tai asettaa hakukieltoon tietojaan tai vastaavasti pyytää tai siirtää tietojaan.

Rekisterinpitäjänä toimivan yrityksen edustajana hallinnoit GDPR-portaalissa kaikkia tiedusteluja, jotka koskevat Infobric Easessa käsiteltyjä henkilötietoja. Jotta saat pääsyn portaaliin, sinun tulee yritystä koskevien henkilötietokyselyjen toimivaltaisena käsittelijänä ottaa yhteyttä osoitteeseen support@infobric.fi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Olemme avoinna

Arkisin 08:30 – 17:30

Palvelemme sähköpostitse
support@infobric.fi

Palvelemme myös puhelimitse numerossa: 09 315 83 208

Asiakastukemme palvelee suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi

Muut aukioloajat

Jouluaattoa, uuttavuotta, pitkäperjantaita ja juhannusta edeltävinä pälvinä: 08:30 – 13:00
Yleiset vapaapälvät: Suljettu

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.