Tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytännössä kuvailemme, miten Infobric käyttää ja suojelee henkilötietojasi.
Käytäntö on voimassa Infobricin verkkosivuilla ja niissä palveluissa ja sovelluksissa, joissa viitataan tähän Tietosuojakäytäntöön, huolimatta siitä, miten käytät niitä tai miten olet päässyt käyttämään niitä.

Tietosuojasi on meille tärkeä asia, ja haluamme sinun tietävän, että Infobric ottaa vastuun oikeuksiesi toteutumisesta ja tietosuojastasi. Tässä asiakirjassa kuvailemme, miten käytämme tietoja, jotka jaat kanssamme, mitä teemme – ja mitä emme tee – henkilötiedoillasi, ja miksi.

Infobric AB vastaa sivustosta. Ottaaksesi yhteyttä ja kysyäksesi jotakin lähetä sähköpostia osoitteeseen support@infobric.fi.  Jos haluat tietää lisää Infobricin työstä tietosuojan parissa, löydät siitä tarkempaa tietoa verkkosivuiltamme: infobric.fi/asiakaspalvelu


Vastuu henkilötietojesi käsittelystä

Infobric henkilötietojen käsittelijänä

Infobric AB, 556646-2940, Gjuterigatan 9, 553 18 Jönköping, on Infobric Easen, ”Palvelun”, läsnäoloseuranta-, kulunhallinta- ja käytönvalvontajärjestelmien toimittaja, ja on niiden henkilötietojen käsittelijä, joita käsitellään Palvelussa, kun esimerkiksi tarjoamme asiakastukea tai tallennamme tietoja palvelimellemme. Tätä vastuuta kuvaillaan tarkemmin Palvelun Yleisissä käyttöehdoissa.

Infobric tietosuojavastaavana

Infobric vastaa niiden henkilötietojen käsittelystä, joita annat meille käyttäjänä, kun:

  • Tilaat Palvelun tai uuden työmaan Palvelusta
  • Luot tilin Ease CheckIn -sovellukseen
  • Sinulla on kysyttävää ja otat meihin yhteyttä puhelimitse ja sähköpostitse
  • Ilmoittaudut järjestämäämme koulutukseen tai tapahtumaan
  • Tilaat uutiskirjettämme tai muuta tiedotetta
  • Käyt verkkosivuillamme ja hyväksyt evästeet
  • Käytät sosiaalisen median kanaviamme

Miksi käsittelemme tietojasi?

Yksityiskohtainen lista siitä, mitä henkilötietoja eri kategorioissa esiintyy ja missä tapauksissa, sekä mikä on niiden käsittelyn laillinen perusta, löytyy tämän käytännön liitteestä 1.

Kun tilaat palvelun tai uuden työmaan Palvelusta

Kun tilaat palvelun, keräämme tilaajan yhteystiedot, ja mahdollisesti myös yrityksesi muiden nimettyjen yhteyshenkilöiden yhteystiedot. Käsittely tähtää sopimuksen velvoitteiden täyttämiseen ja sen vaatiman yhteistyön toteuttamiseen, kuten esimerkiksi sopimussuhteen hallinnointi ja tärkeiden Palveluun liittyvien tietojen ja muiden viestien lähettäminen.

Kun luot tilin Ease CheckIn -sovellukseen

Kun luot tilin Ease CheckIn -sovellukseen, keräämme tietoja, joita tarvitaan tilisi hallinnoimiseen. Tietoja säilytetään niin kauan kuin sinulla on tili Palvelussamme.

Kun sinulla on kysyttävää ja otat meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

Kun otat meihin yhteyttä puhelimitse ja sähköpostitse, käsittelemme henkilötietoja, jotka olet jakanut kanssamme voidaksemme vastata kysymykseesi.

Kun ilmoittaudut järjestämäämme koulutukseen tai tapahtumaan

Keräämme yhteystietoja voidaksemme pitää sinut ajan tasalla kyseisen koulutuksen/tapahtuman suhteen.

Kun tilaat uutiskirjeemme

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme lähettää sinulle Palvelun käyttäjänämme uutiskirjeemme. Käytämme lähettäjänä kolmatta osapuolta, ja siksi ilmoittamasi sähköpostiosoite tallennetaan heidän palveluunsa. Voit aina kieltäytyä tulevista uutiskirjeistä klikkaamalla linkkiä, jonka jälkeen tietosi poistetaan palvelusta.

Kun käyt verkkosivuillamme ja hyväksyt evästeet

Infobricin verkkosivuilla käytetään evästeitä. Tietoa evästeistä ja niiden käytöstä löydät Evästekäytännöstämme.

Kun käytät Infobric-kanavia sosiaalisessa mediassa

Infobric vastaa Facebook-, Youtube-, Instagram-, Linkedin- ja Flickr-yritysprofiileissamme julkaistavista henkilötiedoista. Vastuu kattaa sekä henkilötiedot, joita mahdollisesti julkaisemme itse sekä henkilötiedot, joita muut julkaisevat esimerkiksi kommentoidessaan julkaisua. Huomaa, että saatat itsekin olla käyttäjänä vastuussa tiedoista, joita olet antanut jättäessäsi kommentin.

Infobric julkaisee tietoja käyttäjistämme sosiaalisen median kanavissamme vain, jos olemme saaneet siihen suostumuksen, ja ilmoittaneet siitä sinulle, esim. jos osallistut Infobricin järjestämään kilpailuun. Tarkkailemme jatkuvasti kommenttikentän julkaisuja havaitaksemme tietosuojaa loukkaavat henkilötiedot, ja poistamme ne mahdollisimman nopeasti, kun ne on havaittu.  Kun otat Infobriciin yhteyttä jonkin sosiaalisen median kanavamme, esim. Facebook Messengerin kautta, käsittelemme meille jättämiäsi yhteystietoja, jotta voimme käsitellä asiaasi ja vastata sinulle saman palvelun kautta.

Verkkosivuillamme on linkkejä Infobricin sosiaalisen median profiileihin, esimerkiksi Facebook- ja Flickr-profiileihin. Jotta voit käyttää linkittämäämme materiaalia, sinun pitää hyväksyä sopimus esimerkiksi evästeistä tai muista käyttäjätiedoista näillä sivuilla. Julkaisemme myös tuotteitamme ja palveluitamme koskevia videoleikkeitä YouTube-kanavaltamme, joita upotetaan verkkosivuillemme. Klikkaamalla videota katsoaksesi sen hyväksyt, että YouTube voi tallentaa evästeitä.  Infobric ei vastaa näiden palveluntoimittajien tallentamista evästeistä. Löydät lisätietoja Evästekäytännöstämme.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Henkilötietojesi säilyttäminen riippuu siitä, mitä tarkoitusta varten nämä tiedot on kerätty. Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin se on tarkoituksenmukaista sekä niin kauan kuin sen jälkeen on tarpeellista, jotta voimme täyttää laillisen intressimme käsitellä ja täyttää oikeudellisia vaatimuksia. Digitaalisissa kanavissa julkaistuja henkilötietoja säilytetään lähtökohtaisesti toistaiseksi. Kokonaisvaltaisia raportteja, jotka eivät sisällä henkilötietoja, voidaan säilyttää toistaiseksi.

Mitä oikeuksia sinulla on?

  • Infobriciin rekisteröitynä sinulla on useita oikeuksia, joista sinun tulisi tietää:
  • Sinulla on oikeus vaatia rekisteriote niistä tiedoista, joita sinusta on rekisteröity.
  • Sinulla on oikeus henkilötietojesi korjaamiseen, jos ne ovat virheellisiä, puutteellisia tai harhaanjohtavia, ja oikeus vaatia henkilötietojen käsittelyn rajoittamista.
  • Sinulla on oikeus vaatia tietojesi poistamista.
  • Sinulla on myös oikeus perua suostumuksesi, jättää käsittelystä valitus Tietosuojavaltuutetulle, vastustaa automaattista päätöksentekoa, profilointia ja suoramarkkinointia.
  • Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus myös henkilötietojesi siirrettävyyteen.

Tietosuojakäytännön muuttaminen

Infobric saattaa ajoittain tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön. Tietosuojakäytännön viimeisin versio on aina saatavilla verkkosivuillamme.

Haluatko lisätietoja?

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä ja henkilötietojesi käsittelystä, tai jos haluat vedota rekisteröidyn oikeuksiisi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen  support@infobric.fi tai ottaa yhteyttä jollain muulla verkkosivuillamme osoitetulla tavalla.


Liite 1 Tietosuojakäytäntöön: Lista henkilötietojen käsittelystä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Olemme avoinna

Arkisin 08:30 – 17:30

Palvelemme sähköpostitse
support@infobric.fi

Palvelemme suomeksi myös
puhelimitse numerossa: 09 315 83 208

Asiakastukemme palvelee suomenkielellä

Infobric Ease järjestelmä on käytössä tuhansilla työmailla, ja palvelee satojatuhansia työntekijöitä päivittäin!

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.

Höyläämötie 10, 00380 Helsinki