Työskentely Easessa

 • Sisäänkirjautuminen ja salasana

  Täältä löydät ohjeet Infobric Ease käyttäjätunnuksen salasanan vaihtoon.

  Lue lisää
 • Henkilöryhmät ja henkilöt

  Työmaasta vastuussa oleva henkilö käsittelee henkilöryhmiä ja henkilöitä Infobric Ease-verkkopalvelussa. Henkilöryhmiä käytetään henkilöiden ryhmittelyyn ja antamaan heille yksilöidyt oikeudet. Henkilöitä voidaan lisätä useammalla eri tavalla.

  Lue lisää
 • Aikataulut ja oikeudet

  Työmaasta vastuussa oleva henkilö käsittelee aikatauluja ja oikeuksia Infobric Ease -verkkopalvelussa. Aikatauluja käytetään antamaan henkilöille oikeuksia työmaalla. Oikeudet määrittävät kenellä on pääsy yksiköihin, kuten esimerkiksi kulkemaan portin läpi ja mitä aikataulua seurataan.

  Lue lisää
 • Hae henkilölista

  Infobric Ease-verkkopalvelussa työmaasta vastaava voi tarvittaessa nähdä nopeasti ketkä ovat tai ovat olleet työmaalla, ja hän voi helposti tulostaa henkilölistan. Henkilölista kokoaa yhteen henkilöt, jotka ovat sillä hetkellä rakennustyömaalla, jotka ovat lähteneet ja jotka eivät ole vielä saapuneet.

  Lue lisää
 • Työmaan lopettaminen

  Kun rakennusprojekti ei enää ole aktiivinen, työmaa pitää lopettaa Infobric Easessa. Täytä lomake lopettaaksesi työmaan.

  Lue lisää
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Olemme avoinna

Arkisin 08:30 – 17:30

Palvelemme sähköpostitse
support@infobric.fi

Palvelemme suomeksi myös
puhelimitse numerossa: 09 315 83 208

Asiakastukemme palvelee suomenkielellä

Muut aukioloajat

Jouluaattoa, uuttavuotta, pitkäperjantaita ja juhannusta edeltävinä pälvinä: 08:30 – 13:00
Yleiset vapaapälvät: Suljettu

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.

Höyläämötie 10, 00380 Helsinki