Työskentely Easessa

 • Henkilöryhmät ja henkilöt

  Työmaan pääkäyttäjä hallinnoi henkilöryhmiä ja henkilöitä Infobric Ease web-portaalissa. Henkilöryhmät auttavat ryhmittämään yksittäisiä henkilöitä helpommin hal

  Lue lisää
 • Infobric Ease pikaoppaat

  Infobric Ease Pikaohje Jä

  Lue lisää
 • Aikataulut ja oikeudet

  Työmaasta vastuussa oleva henkilö käsittelee aikatauluja ja oikeuksia Infobric Ease -verkkopalvelussa. Aikatauluja käytetään antamaan henkilöille oikeuksia työmaalla. Oikeudet määrittävät kenellä on pääsy yksiköihin, kuten esimerkiksi kulkemaan portin läpi ja mitä aikataulua seurataan.

  Lue lisää
 • Hae henkilölista

  Infobric Ease-verkkopalvelussa työmaasta vastaava voi tarvittaessa nähdä nopeasti ketkä ovat tai ovat olleet työmaalla, ja hän voi helposti tulostaa henkilölistan. Henkilölista kokoaa yhteen henkilöt, jotka ovat sillä hetkellä rakennustyömaalla, jotka ovat lähteneet ja jotka eivät ole vielä saapuneet.

  Lue lisää
 • USB-Korttilukijan asentaminen

  Kortin tiedot luetaan Infobric Easeen USB-kortinlukijan ja siihen liittyvän ohjelmiston sekä ohjainten avulla. Lataa ja asenna ohjaimet ja asenna sen jälkeen Simple Infobric Reader.

  Lue lisää
 • Järjestelmävalvoja ja konfiguroija

  Työmaalla voi olla useampia käyttäjiä järjestelmänvalvojan ja/tai konfiguroijan roolissa.

  Lue lisää
 • Työntekijöiden automaattinen rekisteröinti työmaalle

  Regbox 240 läsnäolopääte mahdollistaa uusien työntekijöiden automaattisen rekisteröinnin työmaalle Valttikortilla. Työmaan järjestelmävalvoja voi ottaa toiminnon käyttöön työmaakohtaisesti työmaan asetuksista.

  Lue lisää
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Olemme avoinna

Arkisin 08:30 – 17:30

Palvelemme sähköpostitse
support@infobric.fi

Palvelemme myös puhelimitse numerossa: 09 315 83 208

Asiakastukemme palvelee suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi

Muut aukioloajat

Jouluaattoa, uuttavuotta, pitkäperjantaita ja juhannusta edeltävinä pälvinä: 08:30 – 13:00
Yleiset vapaapälvät: Suljettu

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.