Henkilöryhmät ja henkilöt

Työmaan pääkäyttäjä hallinnoi henkilöryhmiä ja henkilöitä Infobric Ease web-portaalissa. Henkilöryhmät auttavat ryhmittämään yksittäisiä henkilöitä helpommin hallittaviin kokonaisuuksiin sekä hallinnoimaan henkilöiden pääsyoikeuksia. Henkilöitä voidaan lisätä järjestelmään usein eri tavoin.

Henkilöryhmän luominen

Henkilöryhmiä käytetään ryhmittämään yksittäisiä henkilöitä helpommin hallittaviin kokonaisuuksiin, joille voidaan myöntää eri tyyppisiä pääsyoikeuksia. Henkilöryhmät ovat kaksitasoisia, ylätasolla on Pääryhmä ja pääryhmän alla Aliryhmä. Ryhmien muodostamiseen ei ole yhtä oikeaa tapaa, joten perusta ryhmiä työmaasi tarpeen mukaan.

 1. Kirjaudu https://ease.infobric.fi osoitteeseen käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
 2. Valitse portaalin vasemmasta yläkulmasta Työmaa jota haluat hallinnoida.
 3. Valitse vasemman reunan valikosta Henkilöt-välilehti.
 4. Valitse yläreunan valikosta Henkilöryhmät. Henkilöryhmät aukeavat uuteen ikkunaan jossa voit luoda, poistaa, muuttaa ja järjestellä henkilöryhmiä.
 5. Määriteltyäsi henkilöryhmät haluamiksisi, valitse avautuneen ikkunan ylävalikosta Sulje ikkuna. Muutokset ovat nyt tallennettu.

Henkilöiden lisääminen

Henkilöitä voidaan lisätä työmaalle usealla eri tavalla. Mikäli henkilöllä on Valttikortti, on suositeltua lisätä henkilö työmaalle kortinlukijasta, jolloin henkilötiedot tallennetaan Valttikortin perusteella. Mikäli henkilö on ollut jollakin toisella työmaalla aiemmin, voidaan henkilö lisätä hakemalla. Mikäli kumpikaan edellä mainituista keinoista ei ole käytettävissä, voidaan henkilö ja henkilön tiedot lisätä järjestelmään manuaalisesti.

 1. Kirjaudu https://ease.infobric.fi osoitteeseen käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
 2. Valitse portaalin vasemmasta yläkulmasta Työmaa jota haluat hallinnoida.
 3. Valitse vasemman reunan valikosta Henkilöt-välilehti.
 4. Valitse yläreunan valikosta Lisää, ja avautuvasta valikosta haluamasi vaihtoehto: Manuaalisesti, Kortinlukijasta tai Hakemalla.
  Valittuasi haluamasi lisäystavan, seuraa ruudulle avautuvia ohjeita. Lisätessäsi henkilöä kortinlukijalla, tulee lukijan olla kytkettynä tietokoneeseen sekä lukijan vaatimat ohjelmistot ja ajurit asennettuna. Apua kortinlukijan asentamiseen löydät Kortinlukijan asentaminen.
 5. Lisättyäsi kaikki haluamasi henkilöt työmaalle, viimeistele henkilöiden lisääminen valitsemalla yläreunan valikosta Päivitä yksiköt, jolloin muuttuneet henkilötiedot lähetetään työmaalla oleviin laitteisiin.
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Olemme avoinna

Arkisin 08:30 – 17:30

Palvelemme sähköpostitse
support@infobric.fi

Palvelemme myös puhelimitse numerossa: 09 315 83 208

Asiakastukemme palvelee suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi

Muut aukioloajat

Jouluaattoa, uuttavuotta, pitkäperjantaita ja juhannusta edeltävinä pälvinä: 08:30 – 13:00
Yleiset vapaapälvät: Suljettu

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.