Tuote

Regbox

Regbox on kätevä ja joustava ratkaisu sähköiseen läsnäoloseurantaan kaiken tyyppisille rakennustyömaille. Regbox lukee työntekijän sähköistä henkilökorttia (esim. Valttikortti). Regbox ja Ease-verkkopalvelu on kaikki mitä tarvitset päästäksesi alkuun helppokäyttöiseen läsnäoloseurantaan!

Turvallisuus

  • Rekisteröi läsnäolon työntekijän älykortin avulla
  • Kehitetty erityisesti käytettäväksi rakennustyömailla
  • Suunniteltu ja kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin (IP66 luokiteltu)

Helppous

  • Nopea ja helppo käyttöönotto: ei aikaa vievää asennusta
  • Hallinnointi helppokäyttöisen Ease-verkkopalvelun kautta
  • Huoltovapaa

Joustavuus

  • Voidaan käyttää kaiken tyyppisillä rakennustyömailla
  • Järjestelmä on koska tahansa laajennettavissa tai supistettavissa

Näin järjestelmä toimii

Asioista ei tarvitse tehdä vaikeampia kuin mitä ne ovat: laita pistoke seinään ja Regbox on käyttövalmis. Sisään- ja uloskirjaus tapahtuu nopeasti ja turvallisesti työntekijän älykortin avulla. Lisäät ne henkilöt joiden pitää voida rekisteröityä järjestelmään Ease-verkkopalvelun kautta, tai voit valita automaattisen rekisteröinnin ensimmäisen leimauksen yhteydessä Valttikortilla.

Kaiken tyyppisille rakennustyömaille
Käytä Regboxia kiinteänä leimauspisteenä tai siirrä sen paikkaa tarpeen muuttuessa. Tukeva kortinlukija on teollisuusluokiteltu ja kehitetty kestämään rakennustyömaan vaativat olosuhteet.

Voidaan käyttää olinpaikasta riippumatta
Regbox on yhteydessä Ease-verkkopalveluun langattomasti, johon voit kirjautua tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta. Olinpaikasta riippumatta pystyt näkemään ketkä ovat rakennustyömaalla ja voit ajaa raportteja. Mikäli syntyy hätätilanne, sinulla on selkeä kuva ketkä ovat paikalla ja pystyt tulostamaan listan paikalla olevista työntekijöistä.

Ota Ease ja sen monipuoliset rakennustyömaan turvallisuutta ja tehokkuutta parantavat lisätoiminnot käyttöön. Tästä voit lukea lisää Ease ratkaisuista.

Lisätietoja

Tuotekortti

Osta kortinlukija

Tilaa

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.