Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni

Kulunhallinta

Varmista että vain valtuutetuilla henkilöillä on oikeus ajoneuvoportteihin, pyöröportteihin, työmaaparakkeihin sekä muihin tiloihin. Tehokas ja joustava tapa hallinnoida kulkuoikeuksia. Hallitset täysin työmaan pääsyoikeuksia sekä aikatauluja. Turvallisuus lisääntyy, varkaudet vähentyvät ja työ sujuu tehokkaammin.

Tehokas valvonta rakennustyömaalla.

Rakennustyömaalla, jossa useampi urakoitsija työskentelee rinnakkain, koordinaatio ja yleiskatsastus on tärkeää jotta voidaan luoda sujuva ja turvallinen työympäristö. Ease Constructionin avulla valvot helposti ihmisten, ajoneuvojen ja koneiden virtaa työmaalla. Varmistat että ainoastaan valtuutettu henkilökunta pääsee työmaalle ja hallinnoit tehokkaasti ketkä pääsevät mihinkin tiloihin.

Hallitset kulkulupia verkossa.

Ease Constructionissa saat digitaalisen ohjauspaneelin jossa hallitset kulkulupia ja aikatauluja työmaan kaikkiin tiloihin, riippumatta siitä missä olet. Rekisteröinti tapahtuu helposti Valttikortilla jonka jälkeen voit lisätä henkilön oikeaan luparyhmään yhdellä napin painalluksella. Järjestelmä päivittyy reaaliaikaisesti ja minimoi kallista odotusaikaa.

Vähennä varkauksien ja keskeytyksien riskejä.

Varkaudet työmailla aiheuttavat useiden miljardien laskun vuosittain. Materiaalin ja laitteiston menettäminen tarkoittaa myös kalliita keskeytyksiä ja myöhästymisiä tuotannolle. Joustavalla kulunhallinnalla minimoit riskejä, samalla kuin sinulla on mahdollisuus luoda turvallinen ja tehokas virtaus ihmisistä, koneistosta ja toimituksista työmaalla.

Ratkaisuja turvalliselle ja joustavalle rakennustyömaalle

Ajoneuvoportit

Hallitse ajoneuvojen kulkua luodaksesi turvallinen ja tehokas työmaa.

Pyöröportit

Hallitse työntekijävirtaa luodaksesi turvallinen ja tehokas työmaa.

Ovihallinta

Lisää turvallisuutta ja vähennä varkauksien riskiä elektronisilla lukoilla.

Skaalautuva järjestelmä

Ease Construction on joustava järjestelmä, joka kasvaa yhdessä työmaasi kanssa. Tämän myötä on helppoa muotoilla kulunhallintaa juuri sinun tarpeittesi mukaan.

Infobric Group on Pohjoismaalainen digitalisaatiokumppani kestävän yhteiskunnan rakentamiseen.

Aloita kulunhallinta.

Tuotteita helpon kulunhallinnan luomiseksi työmaalla.

Ota yhteys meihin.

Infobric Construction

Back to store
Sulje