Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni

Ovihallinta

Varmista että vain valtuutettu henkilökunta saa avattua työmaaparakit ja muut tilat. Tehokas ja joustava tapa luoda hallinnoida pääsyä. Sinulla on täysi hallinta työmaan pääsyluvista ja aikatauluista. Turvallisuus lisääntyy, varkaudet vähentyvät ja työ sujuu tehokkaammin.

Lisää turvallisuutta ja vähennä riskejä.

Luo oikeat olosuhteet turvalliselle ja tehokkaalle työmaalle. Ovilukolla joka on yhdistettynä Ease Constructioniin, varmistat että vain valtuutetulla henkilökunnalla on kulkulupa työmaaparakkeihin, kontteihin ja muihin tiloihin. Sinun ei tarvitse murehtia varkauksista, ja saat täyden hallinnan siitä kuka saa liikkua työmaalla.

Joustava ratkaisu kaikille projekteille.

Joustava ratkaisu kaikille projekteille. Ohjausyksikkö on valmistettu kestämään rakennustyömaan vaikeat olosuhteet. Se on helppo siirtää toiseen porttiin – tai toiselle työmaalle.

Sinun tarvitsee vain yhdistää Ohjausyksikkö porttiin tai oven elektroniseen lukkoon, jonka jälkeen se on käyttövalmis.

Turvallinen pääsy.

Työmaan työntekijöiden tarvitsee vain lukea Valttikorttinsa ohjausyksikön kortinlukijaa vasten kulkeakseen ovesta. Luvattomat henkilöt jäävät ulkopuolelle.

Kaikki tehdään digitaalisesti.

Kulunvalvontaa hallitset helposti Ease Construction verkkopalvelussa. Luot helposti jokaiselle ovelle aikataulut ja lisäät henkilöt joilla tulee olla kulkulupa. Täten saat täyden hallinnan rakennustyömaasta.

Aloita ovihallinta

Ohjausyksikkö

Ohjausyksikkö auttaa sinua hallinnoimaan portteja ja ovia.

Ovijärjestelmä

Hallitse ovia ja kontteja.

Yksi järjestelmä kaikelle.

Palvelumme Constructionissa antaa sinulle täyden hallinnan siitä mitkä henkilöt ja yritykset toimivat työmaallasi ja heidän pätevyyksistään. Digitaalinen sivusto tarjoaa helpon pääsyn, täydellisen yleiskatsastuksen ja muun muassa henkilöstölokin ja läsnäoloseurannan joita on helppo hallinnoida.

Ota meihin yhteyttä.

Infobric Construction

Back to store
Sulje