Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni

Läsnäoloseuranta

Työntekijöiden ja yritysten läsnäoloseuranta on edellytys turvallisen työmaan luomiseksi. Ease Construction antaa sinulle selkeän yleiskuvan sekä omasta että alihankkijoiden henkilökunnasta. Läsnäolo voidaan rekisteröidä monella eri tapaa, käyttäen Valttikorttia.

Hallitse läsnäoloasi digitaalisesti.

Ease Construction on joustava järjestelmä, joka on tunnettu sen käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästä ja se on käytössä yli 10.000 työmaalla ympäri Pohjoismaita. Verkkopalvelulla on helppo aloittaa läsnäoloseuranta ja saada täysi yleiskatsastus siitä, ketä työmaalla on. Tämän lisäksi työmaalla sijaitsevaan läsnäoloseurantajärjestelmään on helppo liittää uusia toimintoja, esimerkiksi kattamaan työmaan kulunhallinta tai ylläpitämään työmaan alihankkijaketjua.

Mahdollisimman joustava ratkaisu.

Valitse länsäolohallinta joka sopii parhaiten juuri sinun työmaallesi. Kaikki laitteemme on yhdistetty yhteen verkkopalveluun, ja voit lisätä tai vähentää toimintoja sen mukaan mitä tarvitset kyseisellä työmaalla. Tarjoamme kaiken leimauspäätteestä ohjausyksikköön ja portteihin jotka voit omistaa joko itse, tai vuokrata yhteistyökumppaneiltamme. Pyöröportit antavat sinulle automaattisen läsnäolorekisteröinnin sisään tullessa sekä ulos lähtiessä. Voit helposti lisätä tai poistaa laitteita sitä mukaa kun projektisi etenee.

Alihankkijaketju antaa sinulle läpinäkyvyyttä.

Hallinta ja läpinäkyvyys ovat tärkeitä välineitä vahvistamaan rakennusteollisuuden mainetta sekä parantamaan terveen kilpailun olosuhteita. Alihankkijaketju on toiminto Ease Constructionissa, joka antaa sinulle yleiskatsastuksen siitä mitkä alihankkijat vaikuttavat työmaalla.

Täysi hallinta – riippumatta siitä missä olet.

Työmaan läsnäololista ja henkilöstöloki ovat aina saatavilla verkkopalvelussa, jotta saat täyden hallinnan myös silloin kun et ole paikan päällä. Myös raportit ovat helppo luoda etänä, missä ja milloin vain. Tämä johtaa siihen että pystyt minimoida hallintatyötä ja keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Älykkäitä toimintoja, jotka antavat sinulle täyden hallinnan työmaasta.

Työntekijähallinta

Helppoa lisätä työntekijöitä työmaalle. Sinä valitset tapahtuuko rekisteröinti Regboxin kautta ensimmäisen luetuksen yhteydessä, vai rekisteröidäänkö kortti kortinlukijalla.

Läsnäoloseuranta

Verkkopalvelussa sinulla on aina täysi yleiskatsastus siitä ketkä henkilöt ja mitkä yritykset ovat paikalla työmaalla.

Alihankkijaketju

Alihankkijaketjulla saat täyden yleiskatsastuksen siitä, mitkä yritykset vaikuttavat työmaalla sekä kuka on palkannut kenet.

Henkilöstöloki

Joustava henkilöstölokimme on aina saatavilla verkossa ja loki on helppo lähettää digitaalisesti mahdollisen tarkastuskäynnin aikana.

Raportit

Joustavalla raporttityölkalullamme voit luoda raportteja, joiden myötä voit esimekiksi tarkistaa alihankkijoiden laskuttaman tuntimäärän.

Skaalautuva järjestelmä

Ease Construction on joustava järjestelmä, joka kasvaa yhdessä työmaasi kanssa. Tämän myötä on helppoa muotoilla läsnäoloseurantaratkaisu juuri sinun tarpeittesi mukaan.

Aloita läsnäoloseurannan käyttö

Tuotteita helppoon läsnäoloseurantaan työmaalla.

Käytettävyyden ei tulisi tarkoittaa heikompaa turvallisuutta, järjestelmämme tarjoaa sinulle täyden hallinnan työmaallasi olevista henkilöistä ja yrityksistä sekä mahdollisuuden tarkistaa heidän pätevyytensä.

Ota meihin yhteyttä.

Infobric Construction

Back to store
Sulje