Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni

Alihankkijaketju

Hallinta ja läpinäkyvyys ovat tärkeitä välineitä vahvistamaan rakennusteollisuuden mainetta, sekä parantamaan terveen kilpailun olosuhteita. Alihankkijaketju on toiminto Ease Constructionissa, joka antaa sinulle yleiskuvan siitä mitkä alihankkijat vaikuttavat työmaalla sekä antaa mahdollisuuden helposti seurata hankkijoiden sopimussuhteita. Tämä lisää turvallisuutta työmaalla, sekä helpottaa hallinnon sekä muiden vastuuhenkilöiden työtehtäviä.

Läpinäkyvyys kaikilla tasoilla.

Alihankkijaketjua voidaan käyttää yrityshallinnalla, jonka myötä kutsutut yritykset vahvistavat paikkansa ketjussa ja rekisteröivät omat alihankkijansa. Kun jokainen yrittäjä on vastuussa omasta osasta ketjua, säästyy paljon aikaa kaikilta osapuolilta. Näet miten alihankkijaketju automaattisesti rakentuu Ease Constructionissa ja saat nopeasti yleiskatsastuksen siitä kuka on palkannut kenetkin työmaalla.

Täydellinen yleiskuva

Saat täydellisen yleiskuvan kaikista alihankkijoista työmaalla ja näet helposti kuka on palkannut kenetkin.

Jokainen vastuussa omasta osastaan

Jokainen alihankkija on vastuussa vahvistaa sopimussuhteensa ja rekisteröimään omat alihankkijansa.

Säästää aikaa kaikilta osapuolilta

Päättäjät, hallinto ja urakoitsijat sekä työntekijät, hyötyvät kaikki alihankkijaketjun käytöstä.

Kaikki projektit joissa on mukana ihmisiä, tarvikkeita ja laitteita, tuovat haasteita. Me olemme päättäneet helpottaa haasteita mahdollisimman paljon.

Alihankkijaketju kaikille rooleille.

Pääurakoitsijalle

Helppo yleiskatsastus kaikista alihankkijoista ja heidän välisistä sopimussuhteistaan, kaikilla työmailla, koottuna yhteen paikkaan. Hallintapaneeli työmaan kaikkien tasojen alihankkijoille sekä mahdollisuus tiedottaa muutoksista, ja saada ne hyväksyttyä hankkijoilta, jokaiselta tasolta.

Hallinnolle

Minimaalinen hallinnollinen vaiva alihankkijoille delegoidun hallinnoinnin myötä. Ketjun ulkopuolella oleva urakoitsija näkyy automaattisesti henkilöstölokissa. Täydellinen yleiskatsastus kaikista alihankkijoista ja heidän välisistä sopimussuhteista työmaalla. Raportteja joilla voit näyttää alihankkijaketjun.

Urakoitsijalle

Helppo rekisteröinti ja hallinnointi digitaalisessa alihankkijaportaalissa. Yleiskatsastus työmaan sopimussuhteista. Lisää turvallisuuttaa ja turvallisia työolosuhteita työmaan työntekijöille.

Rakennustyöläiselle

Turvallisempi työympäristö ja tehokkaampi työmaa.

Täydellinen alihankkijaketju kolmella helpolla askeleella.

Yksi järjestelmä kaikelle.

Palvelumme Constructionissa antaa sinulle täyden hallinnan siitä mitkä henkilöt ja yritykset toimivat työmaallasi ja heidän pätevyyksistään. Digitaalinen sivusto tarjoaa helpon pääsyn, täydellisen yleiskatsastuksen ja muun muassa henkilöstölokin ja läsnäoloseurannan joita on helppo hallinnoida.

Ota meihin yhteyttä.

Infobric Construction

Back to store
Sulje