Automaattinen läsnäoloraportointi 10Prolla

Katso lisätietoja ja tilaa täältä

Tehokasta työnjohtoa, vähemmän paperityötä

Infobricin 10Pro-integraatio antaa käyttöösi tehokkaat palvelut ja laitteet, jotka parantavat rakennustyömaan tehokkuutta ja turvallisuutta. Ratkaisu yhdistää kaikki 10Pron tarjoamat välineet työmaan johdolle Infobricin korkealaatuisiin kulunhallinta- ja läsnäoloseurantaratkaisuihin.

Lue lisää 10Prosta

Automaattiset läsnäoloraportit verottajalle

Infobricin kulunhallinta- ja läsnäoloseurantajärjestelmä sekä 10Pro mahdollistavat työntekijöiden läsnäolotietojen raportoimisen automaattisesti suoraan verottajalle. Lisäksi voit helposti esittää reaaliaikaisen työntekijämäärän infotauluissa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Infobric + 10Pro – keskity olennaiseen!

Kokonaisuus hallussa – myös tien päällä

Infobricin ja 10Pron integraatio tarjoaa välineet reaaliaikaisen tiedon hyödyntämiseen myös tien päällä ilman asennusta vaativia ohjelmia tai hankalia laiteasetuksia. Käsittele kulunhallinta- ja työmaavahvuustietoja pilvipalvelussamme mukavasti omassa toimistossasi tai tien päällä.

Laadukkaat laitteistot

Hallinnoi ja pidä silmällä työmaan kulunhallintaa ja läsnäoloa Infobricin älykkäiden laitteiden ja Valttikortin avulla. Infobric-tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan, kyvystään kestää ankariakin olosuhteita sekä asennuksen ja käytön helppoudesta.

Lisäarvoa

Kun valintasi on Infobric, saat runsaasti maksuttomia etuja. Pysyt aina tarkkaan selvillä rakennustyömaalla olijoista, oleskelun kestosta ja projekteihin käytetystä ajasta. Hätätilanteen sattuessa saat nopeasti käsiisi ajantasaisen listan työmaan henkilökunnasta.

PÄÄSE HELPOSTI ALKUUN REGBOXILLA

Infobric Regbox on kätevä ja joustava läsnäoloseurantaratkaisu mille tahansa työmaalle. Alkuun päästäksesi tarvitset vain pistorasian, Valttikortin ja Infobric Ease -pilvipalvelun. Integrointikampanjassamme kaikki 10Pro-asiakkaat saavat 300 euron alennuksen Regboxista sekä Infobric Ease-palvelun maksutta käyttöönsä kahdeksi kuukaudeksi.

Katso lisätietoja ja tilaa täältä

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.

Höyläämötie 10, 00380 Helsinki