Uutiset

23/04/2019

INFOBRIC OSTAA TEMPUS AS:N JA VAHVISTAA ASEMAANSA RAKENNUSALAN DIGITALISOINTIKUMPPANINA

Infobric vahvistaa kätevien IT-palveluiden tarjontaansa rakennusalan turvallisuuden ja tehokkuuden lisäämiseksi Pohjoismaissa. Kaupan myötä Tempus AS ja sen ruotsalainen tytäryhtiö Templus AB ovat nyt osa Infobricia.

Tempuksen osto on strategisesti tärkeä askel Infobricille, joka on jo vuodesta 2016 saakka kasvanut voimakkaasti Ruotsin markkinoilla ja panostanut viimeisten viiden vuoden aikana tuotemerkkinsä aseman vakiinnuttamiseen rakennusalalla Norjassa. Tempuksen kaupan myötä Infobric vahvistaa asemaansa ja tarjontaansa ja lisää osaamistaan muun muassa tuotekehityksen ja myynnin osalta Norjan markkinoilla.

–  Norja on seuraava kasvumarkkinamme, ja kauppa on tärkeä askel, jotta voimme kehittyä rakennusalan johtavaksi digitalisointikumppaniksi Pohjoismaissa. Tempuksen oston kautta saamme käyttöömme yli 30 vuoden kokemuksen ja osaamisen helppokäyttöisistä ratkaisuista muun muassa aikavalvonnan osalta.Lisäksi vahvistamme tarjontaamme, jotta voimme auttaa asiakkaitamme parantamaan rakennushankkeidensa turvallisuutta ja tehokkuutta, kertoo Dan Friberg, Infobric AB:n toimitusjohtaja.

Yhteenlaskettuna konsernin liikevaihdoksi tulee yli 200 miljoona Ruotsin kruunua, ja se työllistää noin 80 työntekijää. Palveluita käytetään yhteensä lähes 15 000 rakennustyömaalla Pohjoismaissa.

Lehdistötiedote

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.