Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni

Ajoneuvoportilla saat helposti ja nopeasti järjestyksen tavaroiden vastaanotolle. Kuka saa kulkuluvan mistä ja koska. Portit saa avattua Valttikortilla tai kaukosäätimellä ja pääset helposti hallitsemaan kaikkia oikeuksia ja aikatauluja verkossa. Tarjoamme valmiiksi asennettuja portteja, liukuportteja, lehtiportteja ja tiepuomeja yhteistyökumppaniemme kautta. Portit on motorisoitu ja asennettu alustalle kuljettamisen helpottamiseksi.

Jesse Lohisto

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Koko maa

+358 50 377 1738

jesse.lohisto@infobric.fi

Pris:

Pris på förfrågan

Kuvaus

Hallinnoi pääsyä työmaallesi.

Hanki esiasennetut iskuportit, lehtiportit, liukuportit ja tiepuomit yhteistyökumppaneiltamme. Portit toimitetaan kortinlukijalla, ovat motorisoitu ja asennettu alustalle kuljettamisen helpottamiseksi ja ne on valmistettu SIM-kortilla yhteydellä Ease Construction verkkopalveluun. Tarvitset ainoastaan virtalähteen ja näin sinulla on kauko-ohjattu ja älykäs ajoneuvoportti työmaallasi.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään oikean ratkaisun sinun työmaallesi.

Vuokraa tai osta – sinun valintasi.

Sinä valitset haluatko vuokrata vai ostaa ajoneuvoportin. Portti tulee esiasennettuna alustalle, toimitettuna yhteistyökumppaniltamme. Portit ovat varma tapa hallinnoida ajoneuvojen virtaa ja se kirjaa kaikki sisään- ja uloskäynnit.

Helppo hallinto digitaalisesti.

Valvo kuka saa käyttää ajoneuvoportteja ja kenellä on kulkulupa työmaalle. Ease Constructionissa luot helposti aikataulut jokaiselle portille ja lisäät valtuutetut henkilöt. Järjestelmässä on helppo pitää kirjaa siitä keitä alueella on ja yhtä helppoa luoda päivitetty henkilökuntarekisteri. Tällä tapaa saat täyden halinnon työmaasta.

Turvallinen

Saa yleiskatsastus siitä kuka työmaalla on.

Helppo

Helppo hallinto Ease Constructionissa

Joustava

Mahdollisuus laajentaa järjestelmää lisäfunktioilla

Yksi järjestelmä kaikelle.

Palvelumme Constructionissa antavat sinulle täyden katsastuksen rakennustyömaallasi olevista henkilöistä ja yrityksistä. Digitaalinen sivustomme tarjoaa helpon pääsyn, täyden yleiskatsastuksen ja muun muassa läsnäoloseurannan ja kulunhallinnan helpon käsittelyn.

Ota yhteys meihin.

Infobric Construction

Back to store
Sulje