Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni

Ohjausyksikkö on turvallinen ratkaisu aidattujen rakennustyömaiden pääsyn hallintaan. Luvattomat henkilöt pidetään ulkopuolella.

Jesse Lohisto

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Koko maa

+358 50 377 1738

jesse.lohisto@infobric.fi

Pris:

1.499,00
Ohjauskeskukseen ja liittymismaksuun lisätään.

Kuvaus

Kaikenyyppisille rakennustyömaille.

Ohjausyksikkö on tehty kestämään rakennustyömaan vaikeat olosuhteet ja voidaan sijoittaa sekä sisälle että ulos. Kaikissa säissä, kaikissa ilmastoissa. Sitä on helppo siirtää työmaan sisäisesti – tai uusille työmaille.

controlbox 400

Helppo hallinto verkkojärjestelmässä.

Yhdistä Controlbox Ease Construction verkkopalveluun ja saa täysi hallinta siitä kuka työmaalla on ja saa käyttöösi henkilöstöloki sekä Alihankkijaketju joko suoraan työmaalla tai etänä. Kirjaudu palveluun tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Onnettomuuden sattuessa saat nopeasti luotua koontiluettelon.

Valmis minuuteissa.

Ohjausyksikkö voidaan asentaa olemassa oleviin portteihin ja pyöröportteihin. Ostaessasi portin tai pyöröportin yhteistyökumppaniltamme meidän kauttamme, ohjausyksikkö on esiasennettu porttiin. Laite kommunikoi langattomasti mobiiliverkossa verkkojärjestelmän kanssa eikä sitä tarvitse yhdistää keskusyksikköön. Vältä verkkokaapeleiden aiheuttamaa vaivaa työpaikalla ja säästä sekä aikaa että rahaa vähentäen toimintahäiriöiden riskiä. Sisäänrakennettu modeemi ja SIM-kortti sisältyy Ohjausyksikön hintaan. Laitteen mukana tulee ulkoinen antenni, kaksi kortinlukijaa ja se voidaan yhdistää painikenappiin pääsyä varten.

Suojattu

Hanki yleiskuva rakennustyömaalla olevista.

Helppo

Helppo hallinto Ease Constructionissa

Joustava

Mahdollisuus laajentaa järjestelmää lisäfunktioilla

Yksi järjestelmä kaikelle.

Palvelumme Constructionissa antavat sinulle täyden katsastuksen rakennustyömaallasi olevista henkilöistä ja yrityksistä. Digitaalinen sivustomme tarjoaa helpon pääsyn, täyden yleiskatsastuksen ja muun muassa läsnäoloseurannan ja kulunhallinnan helpon käsittelyn.

Ota yhteys meihin.

Infobric Construction

Back to store
Sulje