Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni

Unohda avainnippu! Avaa ovi kortillasi. Ovilukolla ei tarvitse käyttää aikaa avainten hallintaan, pääsyä hallitaan sujuvasti digitaalisesti. Pidä luvattomat ulkopuolella, turvallisuus lisääntyy ja säästät aikaasi.

Jesse Lohisto

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Koko maa

+358 50 377 1738

jesse.lohisto@infobric.fi

Pris:

1.699,00
Ovijärjestelmään ja liittymismaksuun lisätään.

Kuvaus

Estää varkaudet rakennustyömaalla.

Ovilukko varmistaa että oikeat henkilöt ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ainoastaan valtuutetut henkilöt pystyvät avaamaan oven Valttikortillaan, avaimia tai koodeja ei tarvita työmaalla. Henkilökunta voi olla varma, ettei luvattomia henkilöita pääse sisään. Turvallisuus lisääntyy, varkaudet vähentyy ja työ sujuu paremmin.

Joustava järjestelmä.

Ovilukkoja voidaan käyttää niin vajoihin, kontteihin sekä muihin tiloihin. Se toimii useimpien sähkölukkojen kanssa ja sitä on helppo siirtää työmaan sisäisesti tai uudelle työmaalle. Ovilukkoa voidaan myös käyttää kontissa yhdessä lisäseinän ja oven kanssa, suojana laitteiden ja materiaalien tuhlaamiselta. Kontin lisäturvallisuudella on myös se etu että ovi pidetään suljettuna myös päiväsaikaa, täten saadaan täysi hallinta kontissa liikkuvista ja energiankulutus vähenee talvella, jos kontti on lämmitetty.

Kaikki mitä tarvitset.

  • Ohjausyksikkö
  • Sähköinen painelukko, kestävä
  • Kortinlukija näppäimistöllä
  • Painikenappi
  • Asennusrunko

Helppo hallinto digitaalisesti.

Valvo kuka saa käyttää ovea ja kenellä on kulkulupa työmaalle. Ease Constructionissa luot helposti aikataulut jokaiselle portille ja lisäät valtuutetut henkilöt. Järjestelmässä on helppo pitää kirjaa siitä keitä alueella on ja yhtä helppoa luoda päivitetty henkilökuntarekisteri. Tällä tapaa saat täyden halinnon työmaasta.

Turvallinen

Saa yleiskatsastus siitä kuka työmaalla on.

Helppo

Helppo hallinto Ease Constructionissa

Joustava

Mahdollisuus laajentaa järjestelmää lisäfunktioilla

Yksi järjestelmä kaikelle.

Palvelumme Constructionissa antavat sinulle täyden katsastuksen rakennustyömaallasi olevista henkilöistä ja yrityksistä. Digitaalinen sivustomme tarjoaa helpon pääsyn, täyden yleiskatsastuksen ja muun muassa läsnäoloseurannan ja kulunhallinnan helpon käsittelyn.

Ota yhteys meihin.

Infobric Construction

Back to store
Sulje