Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni
Takaisin
Kiinni

Kortinlukijalla ja ohjausyksikölla pyöröportissa sekä kulkuteillä, saat hallinnan siitä kenellä on kulkulupa työmaalle ja ketkä työmaalla on. Tarjoamme esiasennettuja pyöröportteja yhteistyökumppaneidemme kautta. Portit on asennettu alustalle kuljettamisen helpottamiseksi.

Jesse Lohisto

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Koko maa

+358 50 377 1738

jesse.lohisto@infobric.fi

Pris:

Pris på förfrågan

Kuvaus

Hallinnoi pääsyä työmaallesi.

Yhteistyökumppanimme toimittavat pyöröportit, jotka on esiasennettu alustalle. Portit ovat jykeviä ja kestävät märät kuumat kesät sekä kylmät talvet. Pyöröportit toimitetaan valmiiksi asennettuina Infobricin järjestelmällä jotta saat kaiken tarvitsemasi kulunhallintaan.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään oikean ratkaisun sinun työmaallesi.

Vuokraa tai osta – sinun valintasi.

Sinä valitset haluatko vuokrata vai ostaa pyöröportin. Portti tulee esiasennettuna alustalle, toimitettuna yhteistyökumppaniltamme. Portit ovat varma tapa hallinnoida henkilöiden virtaa ja se kirjaa kaikki sisään- ja uloskäynnit.

Turvalliset sisään- ja uloskäynnit.

Pyöröportilla voivat kaikki työmaat, koosta riippumatta, parantaa turvallisuutta valtuutetun kulkuluvan kautta. Pyöröportti on varmin tapa kontrolloida ihmisten virtausta työmaalle ja saada katsastus siitä keitä työmaalla on. Ainoastaan valtuutetut henkilöt pääsevät kulkemaan portista. Tämä lisää turvallisuutta kaikille työmaalla oleville.

Helppo hallinto digitaalisesti.

Valvo kuka saa käyttää henkilöporttia ja kenellä on kulkulupa työmaalle. Ease Constructionissa luot helposti aikataulut jokaiselle portille ja lisäät valtuutetut henkilöt. Järjestelmässä on helppo pitää kirjaa siitä keitä alueella on ja yhtä helppoa luoda päivitetty henkilökuntarekisteri. Tällä tapaa saat täyden halinnon työmaasta.

Turvallinen

Saa yleiskatsastus siitä kuka työmaalla on.

Helppo

Helppo hallinto Ease Constructionissa

Joustava

Mahdollisuus laajentaa järjestelmää lisäfunktioilla

Yksi järjestelmä kaikelle.

Palvelumme Constructionissa antavat sinulle täyden katsastuksen rakennustyömaallasi olevista henkilöistä ja yrityksistä. Digitaalinen sivustomme tarjoaa helpon pääsyn, täyden yleiskatsastuksen ja muun muassa läsnäoloseurannan ja kulunhallinnan helpon käsittelyn.

Ota yhteys meihin.

Infobric Construction

Back to store
Sulje