Infobric

Toimitamme järjestelmiä, jotka toimivat

Infobric kehittää järjestelmiä jotka tekevät rakennustyömaastasi turvallisemman ja tehokkaamman. Meidän ratkaisuillamme varmistat, että oikeat henkilöt ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja että he pääsevät käyttämään oikeita välineitä. Tarjoamme sitä mikä toimii arjessa parhaiten. Tästä syystä tuotteitamme on asennettu tuhansille pienille ja suurille rakennustyömaille.

Omistajat

Infobric:n omistaa yrityksessä avainasemassa toimivat perustajajäsenet, sekä sijoitusyhtiö Summa Equity.

Summa Equity

Vuonna 2016 perustettu Summa Equity sulki ensimmäisen rahastonsa helmikuussa 2017 ja oli tuolloin sijoittanut yhteensä 4,7 miljardia Ruotsin kruunua etupäässä pohjoismaisille PK-markkinoille (pieniin ja keskisuuriin yrityksiin). Yhtiö investoi toimialoihin, jotka kytkeytyvät kolmeen megatrendeistä johdettuun teemaan: resurssitehokkuuteen, muuttuneeseen väestörakenteeseen ja teknologiaintensiiviseen yritystoimintaan. Sen salkku koostuu yhtiöistä, jotka edistävät esimerkiksi terveyden, koulutuksen, maanviljelyn ja teknologian alueilla tapahtuvaa myönteistä kehitystä YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti.

summaequity.com

Hallinto

Dan Friberg, CEO
dan.friberg@infobric.se

Marcus Fransson, CFO
marcus.fransson@infobric.se

André Pehar, Corporate Sales Director
andre.pehar@infobric.se

Björn Svennenfors, CTO, Chief Business Development & Strategy Officer
bjorn.svennenfors@infobric.se

Håkan Unbeck, General Counsel
hakan.unbeck@infobric.se

Marie Skeppstedt, Marketing & Communications Director
marie.skeppstedt@infobric.se

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.