Infobric

Toimitamme järjestelmiä, jotka toimivat

Infobric kehittää järjestelmiä jotka tekevät rakennustyömaastasi turvallisemman ja tehokkaamman. Meidän ratkaisuillamme varmistat, että oikeat henkilöt ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja että he pääsevät käyttämään oikeita välineitä. Tarjoamme sitä mikä toimii arjessa parhaiten. Tästä syystä tuotteitamme on asennettu tuhansille pienille ja suurille rakennustyömaille.

Omistajat

Infobric:n omistaa yrityksessä avainasemassa toimivat perustajajäsenet, sekä sijoitusyhtiö Jönköping Business Development.

Jönköping Business Development

JBD on keskittynyt sijoittamaan vahvan kasvupotentiaalin omaaviin yrityksiin. Tavoitteemme on auttaa yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa sekä tulostaan, pääomittamalla sekä aktiivisella omistajuudella.

JBD koostuu useista institutionaalisista sekä yksityisistä sijoittajista. Toimimme pääosin Jönköpingin aluella sekä sen lähialueilla.

Hallinto

Dan Friberg
CEO
dan.friberg@infobric.se

Infobric Ease järjestelmä on käytössä tuhansilla työmailla, ja palvelee satojatuhansia työntekijöitä päivittäin!

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.

Höyläämötie 10, 00380 Helsinki