Koneiden käytönhallinta

Tilaa tästä

Pidä koneet järjestyksessä

Paranna työn sujuvuutta ohjaamalla koneiden käyttöä Infobricin koneohjaimen avulla. Tämä älykäs ratkaisu antaa sinulle täyden hallinnan siihen kuka käyttää yksittäistä konetta. Tällä tavalla minimoit ongelmat väärin sijoitettujen koneiden kanssa ja koko työprosessi edistyy nopeammin.

Päätä kuka saa käynnistää nostimia ja muuta koneistoa samalla helpolla tavalla kuin millä hallinnoit, kuka pääsee portin läpi. Kaikki on koottuna yhteen helppoon ja käyttäjäystävälliseen järjestelmään Infobric Ease.

Hallitse pääsyä nostimille

Käytä Easea varmistamaan, että vain valtuutetut henkilöt voivat käyttää nostimia määriteltyinä ajankohtina. Nostimen käyttäjän älykortti toimii henkilökohtaisena avaimena laitteeseen. Samalla voit koko ajan monitoroida ja ohjata koneiden toimintaa ja resurssien käyttöä.

Kaikki yhdessä järjestelmässä

Valvonta koneille pääsystä on integroitu muiden Infobric Easen toimintojen kanssa. Tämä tarkoittaa, että työskentelet samalla helpolla käyttöliittymällä koko ajan.

Anna helpon Ease-ratkaisun poistaa epätietoisuus siitä, kuka saa käyttää tai kuka on käyttänyt nostinta.  Varmista, että nostin on edelleen siellä missä se oli ennen lounasta. Vältä ennakoimattomien nostimien latauksien aiheuttamat myöhästymiset. Nyt sinä voit päättää.

Nostimeen asennetaan ohjausyksikkö, josta voit lukea lisää täältä.

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.