Helppokäyttöinen läsnäoloseuranta

Tilaa tästä

Läsnäolon seuranta

Työmaalla tulee joka hetki olla tieto, ketkä työskentelevät rakennustyömaalla. Tähän tarkoitukseen Infobric tarjoaa helppokäyttöisen Ease palvelun. Sähköisellä läsnäoloseurannalla pidät helposti kirjaa, ketkä työntekijät ovat milloinkin työmaalla.

Regbox ja Infobric Ease-verkkopalvelu ovat kaikki mitä tarvitset ottaaksesi käyttöön joustavan sähköisen läsnäoloseurannan.

Monipuoliset ominaisuudet

Kun valitset Infobricin, saat runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia. Tiedät aina tarkalleen ketkä ovat rakennustyömaalla, kuinka kauan he olivat siellä, ja siten kuinka paljon aikaa rakennusprojektiin käytetään. Raporttien avulla selvität nopeasti ja helposti alihankkijoiden käyttämän työajan työmaalla, ja hallitset kaikkia projekteja. Säästät aikaa, rahaa ja parannat rakennustyömaan turvallisuutta. Kaiken tämän teet yhdellä käyttäjäystävällisellä järjestelmällä.

Infobricin tuotteet sopivat sekä pienille että suurille rakennustyömaille. On helppoa laajentaa läsnäoloseurantaa esimerkiksi kulunvalvonnalla, ja vastaavasti supistaa rakennusprosessin muissa vaiheissa. Infobric toimittaa myös tuotteet, joilla ohjaat niin tilojen ovet, portit, koneet ja jopa säilytyskonttien lukkot. Kaikki yhdestä käyttöliittymästä!

Haluatko tietää lisää, kuinka sähköiset seurantaratkaisut toimivat?

Pyydä yhteydenottoa

Infobric Ease - Sähköinen läsnäoloseuranta

Helppous

Valitse sähköinen läsnäoloseuranta aikaa vievien henkilöstöluetteloiden pitämisen sijaan. Infobric tuotteiden avulla sinulla on aina ajantasainen tieto työmaalla läsnäolijoista. Säästät aikaa ja parannat rakennustyömaan turvallisuutta.

Turvallisuus

Käytä tehokasta ja teollisuusluokiteltua järjestelmäämme, joka on suunniteltu vaativiin rakennusympäristöihin. Meillä on vuosien kokemus tuhansista rakennustyömaista pohjoismaissa ja tiedämme mikä toimii parhaiten käytännössä.

Joustavuus

Räätälöimme sopivat tuoteratkaisut juuri sinun rakennustyömaallesi. Huolimatta työmaan koosta, järjestelmä on aina laajennettavissa tai supistettavissa kulloisenkin tarpeen mukaan.

Miltä sinun rakennustyömaasi näyttää?

Infobric Ease on ratkaisu sinulle, olipa rakennustyömaasi aidattu, avoin, hajautettu useampaan paikkaan tai ilman kiinteää sijaintia.

Järjestelmämme antaa helpon ja turvallisen läsnäoloseurannan paikasta riippumatta.

Kaikki ratkaisumme tulevat esiasennettuna, joten sinulle jää vain pistokkeen kytkeminen seinään!

Infobric ratkaisut

Regbox on kätevä ja joustava ratkaisu sähköiseen läsnäoloseurantaan kaiken tyyppisille rakennustyömaille. Kortinlukija lukee työntekijän älykortin (esim. Valttikortti). Regbox ja Ease-verkkopalvelu on kaikki mitä tarvitset päästäksesi alkuun joustavalla ja helppokäyttöisellä läsnäoloseurannalla.

Tilaa Lue lisää

Ohjausyksikkö asennettavaksi olemassa oleviin oviin tai portteihin. Langattoman tiedonsiirron ansiosta helppo asentaa lähes minne vain.

Tilaa Lue lisää

Infobric Ease on helppokäyttöinen pilvipalvelu työmaiden hallintaan. Tarvitset ainoastaan internet-yhteyden, jonka ansiosta palvelu on saatavilla missä ja milloin tahansa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.