Tuotteet

Tilaa tästä

Avaimeton ja turvallinen työpaikka

Infobricin tuotteet on kehitetty yhdessä rakennusurakoitsijoiden ja konevuokraajien kanssa. Älykkäät ratkaisumme on muokattu työtilanteeseesi sopiviksi. Infobricin avulla seuraat läsnäoloa rakennustyömaalla, määrität henkilökunnan kulkuoikeuksia ja hallinnoit koneiden käyttöä.

Säästät aikaa, kustannuksia ja parannat rakennusprojektiesi turvallisuutta. Riippumatta olinpaikastasi pystyt käyttämään järjestelmäämme Infobric Ease-verkkopalvelun kautta. Käytät kaikkia meidän tuotteitamme helposti ja käyttäjäystävällisesti yhdellä ainoalla ohjelmalla.

Tuhansilla rakennustyömailla pohjoismaissa on jo kokemusta siitä, että Infobric tarjoaa ratkaisuja, jotka todella toimivat hektisessä ja vaihtelevassa rakennusympäristössä.

Tuotteet

Regbox on kätevä ja joustava ratkaisu sähköiseen läsnäoloseurantaan kaiken tyyppisille rakennustyömaille. Kortinlukija lukee työntekijän älykortin (esim. Valttikortti). Regbox ja Ease-verkkopalvelu on kaikki mitä tarvitset päästäksesi alkuun joustavalla ja helppokäyttöisellä läsnäoloseurannalla.

Tilaa Lue lisää

Ohjausyksikkö asennettavaksi olemassa oleviin oviin tai portteihin. Langattoman tiedonsiirron ansiosta helppo asentaa lähes minne vain.

Tilaa Lue lisää

Turvallinen ovien lukitusjärjestelmä estää ulkopuolisten pääsyn rakennustyömaalle. Voit määrittää, kenellä on pääsy määrättyihin paikkoihin rakennustyömaalla ja mihin kellonaikoihin. Älykortit toimivat yksittäisten henkilöiden avaimina ja siksi tavallisia avaimia tai koodeja ei tarvita.

Tilaa Lue lisää

Huolehdi nopeasta ja siististä tavaroiden vastaanotosta Infobricin toimittamalla ajoneuvoportilla. Pystyt ohjaamaan sitä, kuka voi avata ajoneuvoportin ja millä aikavälillä se on mahdollista.

Tilaa Lue lisää

Käytä pyöröporttejamme sisään kulkemisen ja rakennustyömaalla olevien seurantaan. Pyöröportti on liitetty Infobric Easeen ja se päästää sisälle vain ne henkilöt, joilla on lupa aktivoituna pakolliseen älykorttiin. Tämä mahdollistaa turvallisen ja seurattavan henkilöiden liikkumisen.

Lue lisää

Hoida työmaakoppien lämmitys ja valaistus kuntoon. Se on suuri potentiaalinen kustannussäästö monilla rakennustyömailla. Tämän hyödyn otat käyttöön Infobricin järjestelmän avulla.

Tilaa Lue lisää

Valvo koneiden käyttöä työmaalla. Infobric-konehallinnalla varustetut koneet voidaan määrittää halutessa käynnistymään ainoastaan älykorteilla, joihin on aktivoitu lupa käyttää konetta. Näin varmistat, että koneita käyttävät ainoastaan valtuutetut henkilöt ja määriteltyinä ajankohtina.

Tilaa Lue lisää

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.