Tuote

Ohjausyksikkö

Ohjausyksiköllä pystyt helposti hallitsemaan pääsyä työpaikalle.

Ohjausyksikkö asennetaan helposti olemassa oleviin oviin tai portteihin. Luetteloa kulkuoikeuksista on helppo käsitellä Infobric Ease-verkkopalvelussa. Työmaalla työskentelevien tarvitsee ainoastaan lukea älykorttinsa yksikön mukana toimitettavassa lukijassa sisään päästäkseen.

Läsnäoloseuranta ohjausyksikön avulla

Ohjausyksikkö on turvallinen vaihtoehto kulunvalvonnan ohjaamiseen ja pidät samalla kirjaa työmaalla läsnäolijoista. Työmaalla työskenteleville voidaan samalla älykortin lukemisella myöntää kulkulupa, ja rekisteröidä läsnäolo. Kaikkea hallitset helposti Easessa.

Toiminta

Ohjausyksikön käynnistäminen on sekä nopeaa että helppoa. Yksikkö yhdistetään portin ohjaukseen, tai oveen asennetaan sähkölukko. Yksikkö toimitetaan kahdella kortinlukijalla portteja varten, sekä yhdellä kortinlukijalla ja painikkeella ovia varten.

Yksikkö kommunikoi langattomasti Easen kanssa mobiiliverkon kautta. Näin vältytään kaapeleiden vedolta työmaalla, joka säästää kustannuksia sekä samalla vähentää toimintahäiriöiden riskiä. Sisäänrakennettu modeemi ja SIM-kortti kuuluvat ohjausyksikköön.

Ohjausyksikkö on rakennettu kestämään rakennustyömaiden vaativat olosuhteet (IP66). Se on myös rakennettu niin, että sääolosuhteet eivät vaikuta siihen. Ohjausyksikkö on helppo siirtää, tai irrottaa otettavaksi käyttöön uudella työmaalla.

Lisätietoa

Tuotekortti

Osta ohjausyksikkö

Tilaa

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.