Tuote

Pyöröportit

Käytä pyöröporttejamme sisään kulkemisen ja rakennustyömaalla olevien seurantaan. Pyöröportti on liitetty Infobric Easeen ja se päästää sisälle vain henkilöt, joilla on lupa kulkea työmaalle. Tämä mahdollistaa turvallisen ja seurattavan henkilöiden liikkumisen työmaalla. Kulku sisään ja ulos porteista tallentuu Infobric Easeen ja näin myös läsnäolo rekisteröityy. Portit ovat erittäin jykeviä ja ne on rakennettu kestämään pohjoismaiset olosuhteet.

Käytä valmiiksi asennettuja pyöröporttejamme ja huolehdi henkilöiden kulunvalvonnasta rakennustyömaalle ja sieltä pois. Järjestelmä tekee automaattisen lokikirjauksen läsnäolosta kulkutapahtumien mukaisesti.

Kun työmaa päättyy ja portti siirtyy seuraavalle työmaalle, riittää että kytket portin sähköverkkoon uudella työmaalla, ja siirrät Ease-verkkopalvelusta portin uudelle työmaalle. Asentajakäyntiä ei siis tarvita.

Lisätietoa

Tuotekortti

Osta

Ota yhteyttä

Toivotko, että ammattilainen arvioi parhaan ratkaisun juuri sinun rakennustyömaallesi? Haluatko tietää, miten voit säästää rahaa rakennusprojekteissasi ja samalla parantaa turvallisuutta? Meillä on pitkä kokemus ja autamme sinua mielellämme löytämään vastaukset kysymyksiisi.